Details
  • Woning ID: 35950

  • Woonoppervlakte van 20 m2

  • Perceeloppervlakte van 1121 m2

  • 1 aantal slaapkamers

Beschrijving

Koopje van de week !

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,ziekenhuis,scholen,eet en drink gelegenheden,banken,postkantoor,hotels en nog veel meer... De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaalbaden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit leuke wijnhuisje liggen!

Ja, het is een wijnhuis met veel werk maar de basis is wel nog redelijk/goed en belangrijker is nog wel de leuke lokatie. Er is geen water en elektra en er is ook geen afvoer/septic tank. Het woonoppervlak is 20 m2 maar er zijn wel 2 verdiepingen dus in totaal 40 m2. Op de begane grond zijn er 2 kamers ( met overdekt terras ) en de 1e verdieping in nog helemaal vrij in te delen. Met wat fantasie kan men in de beschikbare ruimte een badkamer met toilet ( wel klein ) huiskamer met open keuken realiseren en op de 1e verdieping  2 slaapkamers met balkon. Zeer geschikt als weekend en vakantiehuisje.

Op het praktische perceel van 1121 m2 staan fruitbomen en diverse bijgebouwen waaronder een wijnkelder.

Geen elektra,water en afvoer aanwezig maar wel aan te leggen. Verwarming via houtkachel en internet en tv aansluiting is mogelijk.

Echt een uitdaging voor iemand die op een leuke en mooie lokatie iets moois wil realiseren!

Prijs : 999.000 HUF K.K. ( ongeveer € 3.125,-) Kosten Koper.

 

Mohács is een stadje in Hongarije. Mohács ( ongeveer 20.000 inwoners ) ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. (899-135 )