Details
  • Woning ID: 36043

  • Woonoppervlakte van 30 m2

  • Perceeloppervlakte van 1652 m2

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Leuk weekend/wijnhuis !

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,ziekenhuis,scholen,eet en drink gelegenheden,banken,postkantoor,hotels en nog veel meer... De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaalbaden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit leuke wijnhuisje liggen!

Het wijnhuis met een woonoppervlakte van 30 m2 is in een best goede staat e direct bewoon en of bruikbaar. Interessant is het feit dat het wijnhuis goed te bereiken is omdat het gelegen is aan een geasvalteerde weg.

Er zijn 2 verdiepingen waarbij op de begane grond er een persruimte en 1 open ruimte met buiten een extra ruimte met toilet is, de 1e verdieping/zolder kan makkelijk omgebpuwd worden in 1 of 2 slaapkamers. Op het perceel van 1652 m2 staan fruitbomen en enkele bijgebouwen. Er is ook een leuk overdekt terras waardoor de leefruimte in de zomer wat groter wordt. Zeer geschikt als weekend en vakantiehuisje.

Op het praktische perceel van 1121 m2 staan fruitbomen en diverse bijgebouwen waaronder een wijnkelder.

Elektra,water en afvoer is aanwezig. Verwarming via houtkachel en internet en tv aansluiting is mogelijk.

Leuk vakantiehuisje om mee te beginnen met weinig risico.

Prijs : 1.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 5.850,-) Kosten Koper.

 

Mohács is een stadje in Hongarije. Mohács ( ongeveer 20.000 inwoners ) ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. (899-139 )