Details
  • Woning ID: 40119

  • Woonoppervlakte van 24 m2

  • Perceeloppervlakte van 2244 m2

  • 1 aantal slaapkamers

Beschrijving

Mooi gelegen vakantie/wijnhuis!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten, buurtwinkels, ziekenhuis, scholen, eet en drink gelegenheden, banken, postkantoor, hotels en nog veel meer... De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaal baden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit leuke wijnhuis liggen!

Het wijnhuis is in een goede en direct bewoonbare staat heeft een woonoppervlakte van 24 m2.  Op de begane grond zijn er twee ruimtes een woonkamer/keuken en een ruimte met de toegang tot de wijnkelder. Er is een ruim overdekt terras van ongeveer 18 m2 met een mooi uitzicht. Het geheel staat op een praktisch perceel van 2244 m2 met wijnranken en uiteraard fruitbomen. Het wijnhuis ligt vanaf de geasfalteerde weg op ongeveer 150/200 meter te bereiken via een zand/beperkte en ietwat oplopende puinweg. Een 4x4 is wel aan te raden bij regenachtig weer.

Elektra en water is aanwezig  en de afwatering loopt via een septic tank. Verwarming gaat via een houtkachel en internet en tv aansluiting is mogelijk. Er is een buitentoilet en geen badkamer maar er kan met wat passen en meten wel een kleine badkamer met toilet gerealiseerd worden. De scherpe prijs geeft hiervoor genoeg mogelijkheden!

Een echt leuk en in goede staat verkerend wijnhuis met veel mogelijkheden gelegen in een mooie omgeving....klein maar fijn.

 

Prijs : 2.700.000 HUF K.K. ( ongeveer € 7.750,-) Kosten Koper.
Mohács is een stadje in Hongarije. Mohács ( ongeveer 20.000 inwoners ) ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. (899-192)