Details
  • Woning ID: 25942
  • Woonoppervlakte van 220 m2
  • Perceeloppervlakte van 2718 m2
  • 6 aantal slaapkamers
  • 2 aantal badkamers
Beschrijving

Voor iemand die van een uitdaging houdt!

Een B&B,een hotel,een restaurant,een mini camping, iets in de toeristen sector.....of gewoon er zelf gaan wonen?  Dit is allemaal mogelijk met dit,toch wel,unieke object! Het gaat hier om een mooi vormgegeven hotel in de mooie wijnstreek van Mohács namelijk Szölöhegy. Er zijn hier vele mogelijkheden in de toeristische sector gelet op de centrale ligging ten opzichte van de Donau en de heuvels van de wijngebieden. De provinciale weg is ook nabij waardoor een bezoek aan de mooie stad Pécs makkelijk tot de mogelijkheden behoort. Natuur,ruimte,water,wijngebieden,heuvels en de grote steden binnen handbereik!

Het horeca object heeft een woonoppervlak van 220 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond is een restaurant met een mooi terras,keuken ( de professionele keuken is niet meer aanwezig) en diverse andere horecaruimtes. Op de 1e verdieping zijn er 6 kamers 2 badkamers en een toilet. Er is ook nog een separaat appartement voor de eigenaar. De staat van het geheel is gewoon goed en netjes maar moet wel weer bij de tijd gebracht worden en uiteraard dient er ook weer een nieuwe keuken geplaatst te worden...indien nodig.

Op het ruime perceel van 2718 m2 staan vele fruitbomen en er is genoeg ruimte voor een eigen parkeergelegenheid. Alles is voorhanden om er iets moois van te maken....ideaal voor iemand die de handen uit de mouw steekt en met veel fantasie iets moois kan creëren.

Water,elektra en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Echt een unieke kans om in Hongarije wonen en werken met elkaar te combineren!

 

 

Mohács (uitspraak mohaatsj, [ˈmohaːʧ]?) is een stadje in Hongarije. Mohács ligt aan de Donau op 45 km afstand oostelijk van Pécs en 11 km van de grens met Kroatië. ( 899-33 )