Details
  • Woning ID: 19562

  • Woonoppervlakte van 114 m2

  • Perceeloppervlakte van 4275 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Gerenoveerde boerderij nabij de Donau!

Nabij de stad Mohács ligt Mohácsi-sziget waar men nog enkele basisvoorzieningen voorhanden heeft. Men is binnen 15 minuten midden in het centrum van Mohács ( via de veerboot welke 2 maal per uur vaart) . De prachtige stad met vele uitgaansmogelijkheden Pécs is binnen 40 minuten te bereiken via de goed begaanbare provinciale weg. Men zit ook zo op de M6 richting Boedapest. Mohács is gelegen aan de Donau en men kan genieten van het mooie uitzicht over de Donau. Er is ook een veer wat 2 maal per uur de Donau overgaat richting Bács-Kiskun. De bekende wijngebieden liggen ook binnen een straal van 15 km. Kortom de ligging is ideaal.

De boerderij is vrij gelegen en ideaal voor iemand die rust,ruimte en vrijheid zoekt. Men heeft aan de achterzijde buren en aan de rechterzijde dus men is niet helemaal alleen op de wereld. Vanaf de goede geasfalteerde doorgaande weg gaat men via een zandpad van ongeveer 200 m naar de woning.

De gerenoveerde boerderij,opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlakte van 114 m2 en er is een hal,keuken,badkamer met toilet en 2,5 kamers. Het geheel is in een goede staat en meteen bewoonbaar. Op het perceel van 4275 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een garage en er is ook een kelder aanwezig. De grote galerij zorgt voor extra leefruimte buiten. De stal is ongeveer 36 m2 en kan makkelijk als extra woonruimte bij de woning getrokken.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er houtkachels en/of elektra kachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Instapklaar en men kan meteen genieten van het Hongaarse leven maar met het moderne comfort!

 

Prijs : 11.000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 36.665,-) Kosten koper.

 

 

Mohácsi-sziget is een gedeelte van de leuke stad Mohács en nabij de Donau gelegen. Mohács heeft ongeveer 25.000 inwoners. ( 848)