Details
  • Woning ID: 24489

  • Woonoppervlakte van 44 m2

  • Perceeloppervlakte van 5206 m2

Beschrijving

Leuk wijnhuis!

In een werkelijke uitzonderlijk mooie omgeving in de uitloper van de heuvels van  Zselic  ligt het mooie en goed onderhouden middelgrote dorp Mozsgó waar alle noodzakelijke voorzieningen voor een plezierig dagelijks leven aanwezig zijn. De natuur kenmerkt zich ook door de vele riviertjes en meertjes welke binnen een beschermd gebied vallen. Er zijn veel wandel en fietsroutes en ideaal voor de natuurliefhebber!

Wil je naar een grotere stad dan is Szigetvár maar op 8 km afstand ( 10 minuten per auto) en is ook goed met de bus te bereiken.

Het wijnhuis,opgetrokken uit leem, is gelegen aan een geasfalteerde weg en is dus goed te bereiken. Het woonoppervlak is 44 m2 en er zijn 2 kamers, een woon/slaapkamer en een keuken. Naast de wijnkelder is er ook een leuk overdekt terras met een mooi uitzicht.

Een modernisatie van het wijnhuis is wel noodzakelijk maar de aankoopprijs geeft er voldoende ruimte voor.

Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel. Het wijnhuis staat op een ruim perceel van maar liefst 5206 m2 wat zorgt voor rust en privacy. Uiteraard staan er op het perceel nog enkele bijgebouwen waaronder een schuur.

Gewoon een leuke vakantiehuis/wijnhuis met wat werk maar voor een leuke prijs!

 

 

Mozsgó is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Mozsgó telt 1132 inwoners. Wikipedia ( 5124)