Details
  • Woning ID: 21126

  • Woonoppervlakte van 120 m2

  • Perceeloppervlakte van 1583 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Ruime,in goede staat verkerende stenen woning!

In het zuiden van Somogy ligt de grote plaats Nagyatád  waar men alle voorzieningen voorhanden heeft zoals: supermarkten,buurtwinkels,scholen,bank,postkantoor en ga zo maar door. Er zijn goede busverbindingen van en naar Nagyatád. Er is veel te beleven waaronder een bezoek aan het bekende thermaalbad.

De woning is opgetrokken uit steen en is in een goede staat en dat ook voor West-Europese normen. worden. Deze kwadraatwoning,gebouwd in 1960, ligt in een rustige straat en heeft een vrij uitzicht aan de achterzijde. Het woonoppervlak is 120 m2 en er zijn 4 kamers een hal en een keuken en een badkamer met toilet. Een leuk detail is wel het overdekt terras. Het geheel is goed en netjes afgewerkt en de woning is instapklaar!

Op het perceel van 1583 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een garage. De tuin is mooi aangelegd en er zijn diverse terrassen.

Electra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas en een prachtige typisch Hongaarse tegelkachel.

Niet goedkoop maar het geld zeker waard gelet op de staat en de locatie van de woning!

 

Nagyatád is een plaats (város) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Nagyatád telt 12020 inwoners (2001).(2031)