Details
  • Woning ID: 24663

  • Woonoppervlakte van 70 m2

  • Perceeloppervlakte van 934 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Te moderniseren boerderij in een mooie omgeving!

In het diepe zuiden van het comitaat Baranya en nabij de Kroatische grens ligt de middelgrote plaats NagyharsányHier zijn nog alle basisvoorzieningen aanwezig zoals buurtwinkels,winkels,supermarkt,bank,apotheek en diverse een en drink gelegenheden. Het dorp is gelegen in een mooie natuurlijke omgeving welke ook bekend is voor de diverse wijngebieden. De leuke stad Siklós met het bekende en moderne thermaalbad is makkelijk te bereiken en is maar 7 km . ( 13 minuten)

De klassieke boerderij is in een redelijk staat maar behoeft wel een grondige modernisatie. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn wel reeds aanwezig. Het woonoppervlak is met 70 m2 niet zo heel groot maar er is toch ruimte genoeg. Er zijn 2 kamers,keuken,badkamer met toilet en een hal welke ook als woonruimte kan worden gebruikt. Er zijn ook nog 2 kamers welke reeds "gerenoveerd" zijn.

Op het goed onderhouden en omheinde perceel van 934 m2 staan diverse bijgebouwen.

Het is een leuke boerderij,voor een goede prijs, met veel potentieel en dat in een mooie natuurlijke en mijn wijngebieden omgeven omgeving.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Prijs : 3.700.000 HUF K.K. ( ongeveer € 12.335,- ) Kosten Koper.

 

Nagyharsány is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Nagyharsány telt 1628 inwoners (2007).( 899-20 )