Details
  • Woning ID: 39995

  • Woonoppervlakte van 170 m2

  • Perceeloppervlakte van 2200 m2

  • 4 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Ruime villa nabij Kiss Balaton,

Op maar een kleine 25 minuten van Kiss Balaton ligt de stad Nagykanizsa waar uiteraard nog alle voorzieningen aanwezig zijn zoals winkels eet en drinkgelegenheden, hotels, banken, ziekenhuis en alle verdere medische zorg. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden aanwezig om heerlijk van de natuur te genieten. In de directe omgeving zijn nog diverse andere grotere steden en dorpen te vinden waar het ook heerlijk vertoeven is. Het Balatonmeer is binnen een kleine 35 minuten te bereiken.

De ruime villa is gebouwd in 1998 en is in een goede en direct bewoonbare staat. Het woonoppervlak is maar liefst 170 m2 en er is een woonkamer, keuken, eetkamer, 4 slaapkamers, kantoorruimte, toilet, badkamer en een wasruimte voor de wasmachine en droger. In de zeer ruime kelder van 74 m2 zijn nog diverse extra ruimtes en uiteraard ook een garage. Onder het overdekte terras is het heerlijk vertoeven en heeft men een mooi uitzicht op de ruime tuin van 2200 m2 die beregend wordt via een eigen systeem vanuit de eigen waterbron.  Het extra ruime tuinhuis met terras maakt het geheel compleet!

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas met vloerverwarming. Airco is uiteraard ook aanwezig en internet en tv aansluiting is mogelijk.

Ruime luxe villa op een mooie locatie nabij Kiss Balaton!

 

Prijs : 66.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 190.000,-) Kosten Koper.
Nagykanizsa (Duits: Großkirchen, Groß-Kanizsa; Turks, historisch: Kanije; Servo-Kroatisch: Velika Kanjiža or Велика Кањижа) is een stad in het zuidwesten van Hongarije met comitaatsrecht. Een andere Hongaarse naam voor de stad is Kanizsa.

Nagykanizsa heeft nu 47 683 inwoners. ( 8061 )