Details
  • Woning ID: 20975

  • Woonoppervlakte van 90 m2

  • Perceeloppervlakte van 519 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving
Leuke boerderij !
Midden in het wijngebied en nabij Villany en Bóly ligt het middelgrote dorp Nagynyárád waar alle voorzieningen aanwezig zijn zoals: supermarkt,buurtwinkel,Postkantoor en een bank. De omgeving is werkelijk mooi en heuvelachtig. Pécs is binnen 45 minuten te bereiken.
De boerderij,opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlak van 90 m2 en er zijn 3 kamers,hal, een keuken met bijkeuken en een badkamer met toilet. Het geheel is in een goede staat ( volgens Hongaarse normen ) en is in de loop der tijd ook veel aan gedaan ter verbetering maar kan uiteraard nog wel een modernisatie gebruiken. Al het moderne comfort is wel reeds voorhanden maar de badkamer moet wel vernieuwd en wellicht ook verplaatst worden. Veel mogelijkheden om kleinvee te houden. Op het perceel van 519 m2 staan ook nog diverse bijgebouwen en er is ook een eigen waterput. Het perceel is voor Hongaarse begrippen klein maar wel praktisch. Het geheel is in een best goede staat en ook meteen bewoonbaar maar uiteraard kan een modernisatie geen kwaad. Veel authentieke details zijn nog aanwezig. De ligging van de boerderij is wel apart,gelegen op een hoek en op maar 30 meter loop je zo het bos en de velden in.
Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn gasconvectoren. Internet en tv zijn mogelijk.
Het is een typisch Hongaarse boerderij voor een leuke prijs en in een mooi wijngebied gelegen!
Nagynyárád is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Nagynyárád telt 865 inwoners. Wikipedia ( 861)