Details
  • Woning ID: 38845

  • Woonoppervlakte van 200 m2

  • Perceeloppervlakte van 1929 m2

  • 4 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Ruime klassieke boerderij!

Midden in het wijngebied en nabij Villany en Bóly ligt het middelgrote dorp Nagynyárád waar alle voorzieningen aanwezig zijn zoals: supermarkt,buurtwinkel,Postkantoor en een bank. De omgeving is werkelijk mooi en heuvelachtig. Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. De toegangswegen van en naar Nagynyárad zijn gewoon goed en dat geldt ook voor het openbaar vervoer. De M6 van en naar Boedapest is nabij en makkelijk te bereiken. Het dorp is bovengemiddeld welvarend en dat is aan alles te merken en te zien. Netjes en goed verzorgd en het dorp is ruim opgezet waardoor er een echt ruimtelijk gevoel is.

De ruime boerderij is in een redelijke en direct bewoonbare staat meer een modernisatie is wel nodig om het geheel weer bij de tijd te krijgen. Het woonoppervlak is maar liefst 200 m2 en er is een hal,woonkamer,keuken,5 slaapkamers en een badkamer met toilet. Op het perceel van 1929 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een ruime garage.

Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV via een centrale typisch Hongaarse tegelekachel( gedeeltelijk) en zijn er houtkachels en elektrische kachels. Internet en tv zijn mogelijk.

Het is een nette ruime klassieke boerderij gelegen in een mooi en welvarend dorp!

Prijs : 6.950.000 HUF K.K. ( ongeveer € 19.995,-) Kosten Koper.

Nagynyárád is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Nagynyárád telt 865 inwoners. Wikipedia (899-167)