Details
  • Woning ID: 16949

  • Woonoppervlakte van 100 m2

  • Perceeloppervlakte van 4274 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Nette boerderij in een rustige en heuvelachtige omgeving!

Best centraal gelegen ten opzichte van Szigetvár ( 15km ) en Pécs ( 32 km ) en 13 km van Nagypeterd ligt het kleine dorp Nyugotszenterzsébet. Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen voorhanden zoals een buurtwinkel maar binnen 45 minuten is men in de grote stad. Het dorp ligt in een rustige en heuvelachtige omgeving.

De boerderij is opgetrokken uit baksteen en leem en  in een redelijk/goede staat en ook meteen bewoonbaar. Uiteraard kan een modernisatie geen kwaad maar is zeker niet nodig. Het woonoppervlak is  ongeveer 100 m2 en er zijn 4 kamers een keuken een hal en een badkamer met toilet. Op het overdekte terras van 25 m2 is het heerlijk vertoeven. De woning ligt af van de ingang van het perceel wat voor extra vrijheid en rust zorgt.

Op het perceel van ruim 4274 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een garage.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Ideaal voor iemand die rust en vrijheid zoekt maar toch niet te ver van  de stad af wil wonen!

De woning is inmiddels wat gemoderniseerd en de felle kleuren zijn vervangen door een neutralere kleurstelling! ( beige zie laatste foto's )

 

 

 

Nyugotszenterzsébet is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Nyugotszenterzsébet telt 241 inwoners (2001).(720E)