Details
  • Woning ID: 35645
  • Woonoppervlakte van 125 m2
  • Perceeloppervlakte van 716 m2
  • 3 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving
Ruime degelijke boerderij!
Centraal gelegen aan de provinciale weg naar o.a Pécs ligt het middelgrote dorp Palotabozsok. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen aanwezig voor het dagelijkse leven. Supermarkt,buurtwinkels,dokter en postkantoor. Het is een net en verzorgd dorp. De straat waar deze woning ligt is ruim opgezet en kenmerkt zich door de vele zeer ruime Schwabische boerderijen.....
De leuke plaats Mohács is met een 20 minuten te bereiken ( 30 km ) en vanuit hier kan men leuke activiteiten plannen zoals een bootvaart over de Donau of met de veerboot oversteken naar het andere comitaat Bacs-Kiskun....en Pécs is met een goed half uurtje te bereiken ( 55 km )  De afstanden zijn best groot maar door de ligging aan de provinciale weg in tijd maar kort. De M6 naar Boedapest ligt maar op 2 km dus de ligging is heerlijk centraal.
Deze ruime, in goede staat verkerende boerderij ( volgens Hongaarse normen) heeft een woonoppervlak van 125 m2 er er is een hal, keuken, woonkamer,overloop,badkamer met separaat toilet en 3 slaapkamers. Al het moderne comfort is aanwezig. Het geheel staat op een praktisch perceel van 716 m2. Uiteraard kan een modernisatie geen kwaad maar dat kan in de loop van de tijd.
Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet/tv en telefoonaansluiting is mogelijk.
Gewoon een ruime boerderij met veel mogelijkheden gelegen in een mooi en net dorp!

Prijs : 9.100.000 HUF K.K. ( ongeveer € 28.450,-) Kosten Koper.

Palotabozsok is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Palotabozsok telt 1071 inwoners. Wikipedia(899-129)