Details
  • Woning ID: 9479

  • Woonoppervlakte van 68 m2

  • Perceeloppervlakte van 2132 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Degelijke stenen boerderij nabij Szigetvár!

In het kleine dorp Patapoklosi ligt deze aparte Hongaarse boerderij. Het dorp is klein maar fijn en heeft een verzorgd voorkomen. Alle noodzakelijk basisvoorzieningen zijn aanwezig zoals een klein dorpswinkeltje maar is eigenlijk niet zo belangrijk omdat de stad Szigetvár op fietsafstand ligt. ( 3 km ) Hier kun je alle inkopen doen,de Lidl,Aldi en Penny zijn hier te vinden. Uiteraard heb je dan alle stadse voorzieningen binnen handbereik.

De boerderij zelf is volledig opgetrokken uit steen en heeft ook een betonnen fundering. Het woonoppervlak is met 68 m2 niet zo heel groot maar alles is wel voorhanden. Er zijn 3 kamers en een badkamer met toilet. Alles is best goed onderhouden en ook nog in redelijk goede staat. Een modernisering kan uiteraard geen kwaad maar de boerderij is gewoon direct bewoonbaar.

Naast de woning zijn er op het perceel van 2132 m2 ook nog diverse bijgebouwen welke ook nog in redelijk tot goede staat verkeren en een bijgebouw kan ook zonder veel problemen bij de woning getrokken worden zodat er nog een extra kamer komt.

Het perceel is een hoekperceel waardoor je best veel vrijheid hebt. Alles is mooi omheind en de straat en de stoep is netjes geasfalteerd. de tuin is netjes onderhouden en ook vlak. De fruitbomen ontbreken uiteraard ook niet.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er Centrale Verwarming gestookt op hout. Gas ligt voor aan de straat en kan makkelijk worden aangesloten. Er is ook een waterput zodat je ook een eigen watervoorziening hebt.

Door de zeer centrale ligging nabij Szigetvár ( 3 km ) is het best een goede deal qua prijs...je krijgt best veel waar voor je geld maar dan voor een dorpse prijs.....

 

Prijs : 4.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 16.335,-) Kosten Koper.

 

Prijs : 3.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 12.385,-) Kosten koper

 

Patapoklosi is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Patapoklosi telt 389 inwoners. Wikipedia.