Details
  • Woning ID: 35883
  • Woonoppervlakte van 86 m2
  • Perceeloppervlakte van 1594 m2
  • 1 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Leuk gelegen woning met een prachtig uitzicht!

In het buitengebied/wijngebied van Pécs ligt het dorp Cserkút. Kenmerkend is de heuvelachtige omgeving en het wijngebied met de vele wijnhuizen. Rust, ruimte en een prachtige natuur is gegarandeerd. De bereikbaarheid van en naar het dorp is gewoon goed en men is binnen 5 minuten in de prachtige winkelstad Pécs. In Cserkút zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig maar de grote stad ligt werkelijk om de hoek.

Het gerenoveerde huis ligt net buiten het dorp en is in een goede en direct bewoonbare staat. Een poets en verfbeurt doet wonderen. Met een woonoppervlak van 86 m2 zeer geschikt voor permanente bewoning. Er is een ruime woonkamer met open keuken(keuken is niet aanwezig) ,toilet,stookruimte en een mooie gesloten veranda.Op de 1e verdieping is er een zeer ruime kamer ( waar makkelijk 2 slaapkamers van te maken zijn ) en een badkamer met een 2 toilet. De bereikbaarheid via een geasfalteerde weg is gewoon goed.

Op het perceel van 1594 m2 staan fruitbomen en vanuit de veranda en terras heeft men een pracht panoramisch uitzicht over het wijngebied.

Elektra en water ( hydrofoorpomp ) is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV gestookt op hout/kolen. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

 

Prijs : 19.650.000 HUF K.K. ( ongeveer € 61.500,-) Kosten Koper.

 

Cserkút is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Cserkút telt 430 inwoners (2001). 5195