Details
  • Woning ID: 37377

  • Woonoppervlakte van 32 m2

  • Perceeloppervlakte van 2500 m2

  • 1 aantal slaapkamers

Beschrijving

Leuk wijnhuis gelegen in het wijngebied van Pellérd!

Zeer nabij de prachtige stad Pécs ligt de welvarende voorstad Pellérd waar men alle voorzieningen voorhanden heeft. Supermarkten,winkels,eet en drinkgelegenheden,garages.benzinestation,banken,postkantoor en ga zo maar door. In Pellérd wonen veel Hongaren die in Pécs werken maar niet in de stad willen wonen. Het is een welvarende voorstad. Pécs is binnen 5 minuten te bereiken en de infrastructuur en het openbaar vervoer van en naar Pellérd zijn uitstekend.

Dit,in goede staat verkerende wijnhuis, is gelegen in een mooie omgeving en dat ook nog eens nabij de grote stad! Het woonoppervlak is ongeveer 60 m2 en er zijn 2 verdiepingen. ( de begane grond ongeveer 32 m2 en de 1e verdieping ongeveer 28 m2 ) Onder het ruime overdekte terras van ongeveer 25 m2 is het heerlijk vertoeven onder het genot van een echt ( eigen ) Hongaarse wijntje. Op het perceel van 2250 m2 staan vele wijnranken met goede druiven en uiteraard ook vele fruitbomen. Er bestaat de mogelijkheid om de helft van het perceel te kopen dus ongeveer  1125 m2.

Elektra is aanwezig en water via een eigen wateropvang. Er is geen badkamer en of toilet aanwezig en dus ook geen afwatering. Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Ook hier geldt weer....locatie,locatie en locatie...mooi wijnhuis nabij Pécs!

 

Prijs 5.450.000 HUF K.K. ( ongeveer € 15.999,-) Kosten Koper.
Pellérd is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Pellérd telt 1984 inwoners (2001).799-160

In Pellérd zijn archeologische vondsten gedaan uit de Romeinse tijd. De eerste vermelding van de plaats dateert uit 1305. Het dorp is tijdens de Turkse bezetting bijna volledig met de grond gelijk gemaakt, maar werd kort na de verdrijving van de Turken weer bevolkt - wat blijkt uit het kerkje uit 1700.