Details
  • Woning ID: 32061

  • Woonoppervlakte van 85 m2

  • Perceeloppervlakte van 2950 m2

  • 1 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving
Typisch Hongaarse boerderij voor een top prijs!
In een mooie heuvelachtige omgeving ligt het kleine dorpje Polány..omgeven door veel natuur,heuvels en....(vis)meren.
Het dorpje zelf is klein en wordt omringt door even kleine dorpjes….maar de basisvoorzieningen zijn aanwezig zoals een klein supermarktje en een café. Er is ook een goed functionerend openbaar vervoer. Er zijn in het dorp diverse toeristische attracties aanwezig zoals het "kasteel" waar men lekker kan eten en overnachten en feesten kan organiseren.

Door de centrale ligging is via de provinciale weg het Balatonmeer binnen 45 minuten ( 35 km )per auto te bereiken. Het dorp is een mengelmoes van zeer mooie woningen en minder mooie tot afbraakwoningen. Het dorp kenmerkt zich door de vele Nederlanders en Belgen die er een vakantiewoning hebben of er zelfs permanent wonen. Het dorp en de omgeving hebben diverse interessante bezienswaardigheden waaronder het kasteel van Polany waar veel feesten en partijen worden verzorgd. De leuke winkelstad Kaposvár is met een klein half uur te bereiken. Men kan hier heerlijk winkelen,eten en drinken en uiteraard een bezoek aan het thermaalbad brengen!

De boerderij,opgetrokken uit steen en leem, is in de afgelopen jaren gedeeltelijk gerenoveerd/gemoderniseerd en is in een goede en direct bewoonbare staat maar de verdere afwerking moet nog gedaan worden. Op de zolder is het leem verwijderd en geïsoleerd met 10 cm dik glaswol en damp dichte folie. Het geheel is afgetimmerd met 18 mm dikke spaanplaat platen. Er zijn nog veel authentieke details aanwezig zoals het mooie balken plafond en de bak ovens. Het woonoppervlak is ongeveer 85 m2 en er is een woonkamer,keuken,slaapkamer,opbergruimte en een badkamer met toilet. Direct aangrenzend is er ook nog een opslagruimte.  Het brede perceel van 2950 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een wijnkelder en de tuin is mooi gelegen en ook netjes aangelegd.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ideaal voor iemand die meteen wil genieten van het mooie Hongarije en absoluut niet,te veel, wil gaan klussen!

Mooie ligging,net dorp,gerenoveerd/gemoderniseerd,nabij het Balatonmeer en dat voor een werkelijk ongelofelijk scherpe prijs!

 

Prijs : 5.600.000 HUF K.K. ( ongeveer € 17.500,- ) Kosten Kosten

Polány is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Polány telt 241 inwoners. Wikipedia ( 799-32)