Details
  • Woning ID: 18023

  • Woonoppervlakte van 110 m2

  • Perceeloppervlakte van 3969 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

 

Interessante woning voor de verhuur op 5 minuten van het Tiszameer

 

Poroszló zou je de poort van het Tiszameer kunnen noemen. Gelegen aan de autoweg de 33 ongeveer 30 km van de M3 snelweg zeer goed te bereiken. Het dorp ligt tegen het meer aan en heeft daardoor en eigen strand, haventje met aanlegsteigers voor meer dan 400 boten en van te vissen. Doordat het dorp aan het meer ligt is er natuurlijk toerisme. Toch blijft Poroszló een rustige plaats, maar heeft het geluk van verschillende restaurants, barretjes, winkeltjes en uitval wegen naar verschillende mooie plaatsen rond de Tisza.

Ideaal om er een vakantiewoning te hebben gelet op de ligging en de bereikbaarheid.

De woning is opgetrokken uit steen en is stabiel gebouwd. Het geheel is in een goede staat ( volgens Hongaarse normen) en is wel direct bewoonbaar! De huidige eigenaar heeft de woning enige jaren geleden geheel gerenoveerd en opgeknapt.

Het woonoppervlak is ongeveer 110 m2 en er zijn 3 kamers,keuken en een badkamer met toilet. De woning staat op een perceel ( 2 percelen) met een totaal van 3969 m2.

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Op dit moment zijn de nutsvoorzieningen afgesloten maar bij een aankoop worden deze op kosten van de verkoper weer aangesloten.

Zeer geschikt als belegging voor de verhuur! ( de prijs is inclusief de aanwezige meubels)

 

Prijs : 9.000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 29.995,-) Kosten koper.

 

Poroszló is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Heves. Poroszló telt 3087 inwoners (2002). ( 726E)

Bezienswaardigheden

Eco-bezoekerscentrum Tisza-meer

Aan de oevers van het Tisza-meer staat het in 2009 geopende Eco-bezoekerscentrum.