Details
  • Woning ID: 30575
  • Woonoppervlakte van 109 m2
  • Perceeloppervlakte van 2588 m2
  • 2 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Gedeeltelijke gerenoveerde woning!

Centraal gelegen ten opzichte van Mohács ( 12 km ) en Pécs ( 29 km ) ligt het goed ontwikkelde en welvarende dorp Somberek. Het gaat hier zeer zeker niet om een leegloop dorp! Alle benodigde voorzieningen zijn voorhanden zoals een supermarkt(en ),postkantoor,bank,dokter, buurtwinkels,een school en een verzorgingshuis. De centrale ligging nabij de steden en thermaalbaden en de wijngebieden maken het een goede locatie. De omgeving is heuvelachtig en omgeven met veel bossen.

Deze L-vormige woning is in 2015 voor een groot gedeelte gerenoveerd en tijdens deze renovatie zijn de elektra en waterleidingen vernieuwd,de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en de badkamers is vernieuwd. Het woonoppervlak is 109 m2 en er is een woonkamer,keuken,hal,badkamer met toilet en 2 slaapkamers. Het geheel is in een goede en direct bewoonbare staat. Op het perceel van 2588 m2 staan diverse bruikbare bijgebouwen waaronder een kelder en een garage.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er houtkachels en er is een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ruime woning in een goed en welvarend dorp en dat voor een scherpe prijs!

Prijs : 6.950.000 HUF K.K. ( ongeveer € 21.995,-) Kosten Koper.

 

Somberek is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Somberek telt 1550 inwoners (2001).(899-84)