Details
  • Woning ID: 39366

  • Woonoppervlakte van 150 m2

  • Perceeloppervlakte van 2180 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Ruime, gedeeltelijke gerenoveerde woning!

Centraal gelegen ten opzichte van Mohács ( 12 km ) en Pécs ( 29 km ) ligt het goed ontwikkelde en welvarende dorp Somberek. Het gaat hier zeer zeker niet om een leegloop dorp! Alle benodigde voorzieningen zijn voorhanden zoals een supermarkt(en ),postkantoor, bank, dokter, buurtwinkels , een school en een verzorgingshuis. De centrale ligging nabij de steden en thermaal baden en de wijngebieden maken het een goede locatie. De omgeving is heuvelachtig en omgeven met veel bossen. Somberek is een welvarend dorp met blijvend alle voorzieningen!

Deze gedeeltelijke gerenoveerde en in goede staat verkerende woning ( volgens Hongaarse normen ) heeft een woonoppervlak van maar liefst 150 m2 en er is een woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. Op het ruime perceel van 2180 m2 staan diverse buigebouwen waaronder 2 garages. Tijdens de gedeeltelijke renovatie zijn de ramen en deuren vervangen door nieuwe kozijnen met dubbel beglazing met rolluiken en muggennet. Uiteraard kan een kleine modernisatie geen kwaad maar zeer zeker niet direct nodig!

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectoren en houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ruime woning gelegen in een goed en welvarend dorp !

Prijs : 12.600.000 HUF K.K. ( ongeveer € 36.000,-) Kosten Koper.
Somberek is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Somberek telt 1550 inwoners (2001).(899-175)