Details
  • Woning ID: 39403

  • Woonoppervlakte van 120 m2

  • Perceeloppervlakte van 1393 m2

  • 3 aantal slaapkamers

  • 2 aantal badkamers

Beschrijving

Ruime gerenoveerde woning!

Centraal gelegen ten opzichte van Mohács ( 12 km ) en Pécs ( 29 km ) ligt het goed ontwikkelde en welvarende dorp Somberek. Het gaat hier zeer zeker niet om een leegloop dorp! Alle benodigde voorzieningen zijn voorhanden zoals een supermarkt(en ),postkantoor, bank, dokter, buurtwinkels , een school en een verzorgingshuis. De centrale ligging nabij de steden en thermaal baden en de wijngebieden maken het een goede locatie. De omgeving is heuvelachtig en omgeven met veel bossen. Somberek is een welvarend dorp met blijvend alle voorzieningen!

Deze gerenoveerde en in goede staat verkerende woning  heeft een woonoppervlak van maar liefst 120 m2 welke verdeeld zijn over 2 verdiepingen. Op de begane grond er is een hal, woonkamer/ eetkamer/ keuken en een badkamer met toilet. Op de eerste verdieping zijn er n slaapkamers en een badkamer met toilet. Op het perceel van 1393 m2 staan diverse bijgebouwen en een kelder. De woning is in een direct bewoonbare staat.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectoren . Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ruime woning gelegen in een goed en welvarend dorp !

 

Prijs : 14.800.000 HUF K.K. ( ongeveer € 42.250,-) Kosten Koper.
Somberek is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Somberek telt 1550 inwoners (2001).(899-175)