Details
  • Woning ID: 13449

  • Woonoppervlakte van 218 m2

  • Perceeloppervlakte van 3000 m2

  • 5 aantal slaapkamers

  • 2 aantal badkamers

Beschrijving

Hele ruime woning in het centrum van het dorp!

Centraal gelegen tussen Kaposvár en het Balatonmeer ligt het middelgrote dorp Somogyfajsz waar men beschikt over alle benodigde voorzieningen welke nodig zijn voor het dagelijkse leven. Supermarkt,café en een dorpswinkel. De stad Kaposvár ligt op 30 km. Hier is het goed shoppen!

Midden in het centrum van het dorp ligt op een hoek deze enkele jaren gelden nieuw gebouwde woning. De woning is werkelijk groot te noemen en verkeert in een goede staat. Het woonoppervlak is ongeveer 218 m2 en er is een kleine hal een grote woon en eetkamer en en nog 3 kamers een keuken en een badkamer met toilet en nog een separaat toilet ook nog! Dit alleen al op de begane grond! Op de 2e verdieping zijn nog 2 kamer,een ruime overloop en nog een badkamer met toilet. Er is op de 2e verdieping ook nog een ruime opslag ruimte gemaakt onder het dak. Er zijn dus 5 slaapkamers! 2 badkamers! 3 toiletten!

Aan de woning is ook nog een ruime garage ( 15 m2 ) en een zomerkeuken ( 6m2 ) gebouwd. De woning is top geïsoleerd ( 20 cm isolatie overal ) en opgetrokken uit steen. De fundering is van beton en het dak is voorzien van dakpannen.

Het perceel van 3000 m2 is volledig omheind en voorzien van twee ingangen.

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming is er een centrale verwarming op gas. Internet/telefoon en tv zijn mogelijk.

De woning is niet goedkoop maar je hebt dan wel wat!

Somogyfajsz is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Somogyfajsz telt 548 inwoners (2001).(613)