Details
  • Woning ID: 28197

  • Woonoppervlakte van 275 m2

  • Perceeloppervlakte van 1400 m2

  • 5 aantal slaapkamers

  • 3 aantal badkamers

Beschrijving

Ruime centraal gelegen villa!

Direct aan de provinciale weg ligt het middelgrote dorp Szajk . Zeer centraal richting Mohács,Pécs en Bóly...alle grotere steden zijn binnen 30 minuten te bereiken per auto en het openbaar vervoer is zeer goed van en naar  Szajk ! In het dorp zijn nog vele voorzieningen aanwezig zoals buurtwinkels,eet en drinkgelegenheden,bank,apotheek,postkantoor,autogarage en ga zo maar door. Het is een welvarend dorp.

Zeer ruim, naar Westerse maatstaven ver- en uitgebouwde villa met klein zwembad, gelegen in een goed ontwikkeld, vriendelijk dorp tussen Mohács en Pécs. De woning verkeert in zeer goede conditie, is direct bewoonbaar en combineert de rust van de Heuvelrug van Baranya met alle voorzieningen van Pécs op ongeveer 30 minuten over de nieuwe autosnelweg.

Het huis is geschikt voor permanente bewoning door meerdere generaties of twee families, of bijvoorbeeld om te bouwen tot kleinschalig pension. Het object is aangesloten op alle nutsvoorzieningen, heeft o.a. airco, alarm en internet en telt 2 verdiepingen.

Er is woonoppervlak van maar liefst 275 m2 verdeeld over o.a. een zelfstandig appartement met eigen keuken en badkamer en 2 kamers, voorts zijn er nog 3 ruime slaapkamers, een woonkamer, moderne eetkeuken, ruim balkon, 2 serres, 2 terrassen, diverse opslagruimte en een ruime, dubbele garage. Het geheel staat op een praktisch omheind perceel van 1400 m2.

De woning is gelegen op een ruim perceel met parkachtige tuin, buitenzwembad, speelvoorzieningen, fruitbomen, waterput, pergola, grillplaats, eigen wijnkelder en een houten bijgebouw met kamer, zomerkeuken en eigen douche en toilet.

Het object is helemaal af, ideaal voor wie direct wil genieten, zonder omkijken en dat alles voor een zeer scherpe prijs!

Electra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Prijs: 43.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 135.000,-) Kosten koper.

 

 

Szajk is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Szajk telt 794 inwoners (2001).(9037)