Details
  • Woning ID: 34942

  • Woonoppervlakte van 204 m2

  • Perceeloppervlakte van 3931 m2

  • 5 aantal slaapkamers

  • 2 aantal badkamers

Beschrijving

Ruime degelijke woning op een goede locatie!

Centraal gelegen tussen Pécs en Harkány ligt het middelgrote dorp Szalánta. Het dorp is meer dan gemiddeld welvarend en er zijn veel voorzieningen zoals supermarkt,buurtwinkels,eet en drinkgelegenheden,postkantoor,apotheek en een huisarts. De verbindingen van en naar Szalánta zijn zeer goed en men is binnen 15 minuten zowel in Pécs ( 12 km ) als in Harkány. ( 15 km )

Deze zeer ruime en in redelijke staat verkerende woning heeft een woonoppervlakte van 204 m2 welke verdeeld zijn over 3 verdiepingen en er zijn 8 kamers/ruimtes. Een modernisatie is wel nodig bij deze woning om het geheel weer bij deze tijd te krijgen. Het interessante aan deze woning is het feit dat er 2 separate appartementen zijn met een eigen ingang dus geschikt voor meerdere gezinnen of wonen en werken ( verhuur ) te combineren. De indeling van de woning : kelder, begane grond en de 1e verdieping/zolder.

Op het ruime perceel van 3931 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een garage en een werkplaats.

Het geheel is structureel en heeft veel mogelijkheden en dat gelegen in een bovengemiddeld centraal gelegen middelgroot dorp met veel voorzieningen!

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV gestookt op hout. Gas ligt voor aan de straat en kan makkelijk worden doorgetrokken naar de woning. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Prijs : 19.900.000 HUF k.k. ( ongeveer € 57.500,-) Kosten Koper.

 

Szalánta is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Szalánta telt 1 213 inwoners (2007). 799-123