Details
  • Woning ID: 33900
  • Woonoppervlakte van 136 m2
  • Perceeloppervlakte van 2542 m2
  • 3 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Zeer centraal gelegen ruime boerderij!

 

Tussen Mohács en Pécs ligt de middelgrote en goed ontwikkelde Szederkény. Hier zijn alle voorzieningen in ruime mate voorhanden zoals een school,supermarkt,buurtwinkels,eetgelegenheid,postkantoor,arts en apotheek en een bank. Het interessante is toch wel de zeer centrale ligging ten opzichte van Mohács en Pécs en men is zo op de snelweg M6 naar Boedapest. De busverbindingen en infrastructuur van en naar Szederkény zijn ook goed. Vergeet ook het wijngebied niet gelegen in een mooie heuvelachtige omgeving.

De boerderij is opgetrokken uit steen/leem en is in een redelijke staat ( volgens Hongaarse normen) en wel voorzien van al het moderne comfort. Het woonoppervlak is met 136 m2 lekker ruim. Er is zijn 5 ruime kamers met een plafondhoogte van 3.4 meter,hal,keuken,badkamer met toilet,zomerkeuken en een ruime veranda van maar liefst 36 m2! Op het perceel van 2542 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een stal en een garage.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een verwarming op Electra en houtkachels. Gas ligt reeds op het perceel en kan makkelijk worden doorgetrokken. Internet en tv zijn mogelijk.

Ruime boerderij met wat werk gelegen in een welvarende voorstad en centraal tussen Pécs en Mohács!

 

Prijs :  9.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 31.950,- ) Kosten koper.

 

Szederkény is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Szederkény telt 1859 inwoners (2006).( -799-57)