Details
  • Woning ID: 37513

  • Woonoppervlakte van 150 m2

  • Perceeloppervlakte van 500 m2

  • 4 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Zeer  ruime boerderij!

 

Tussen Mohács en Pécs ligt de middelgrote en goed ontwikkelde Szederkény. Hier zijn alle voorzieningen in ruime mate voorhanden zoals een school,supermarkt,buurtwinkels,eetgelegenheid,postkantoor,arts en apotheek en een bank. Het interessante is toch wel de zeer centrale ligging ten opzichte van Mohács en Pécs en men is zo op de snelweg M6 naar Boedapest. De busverbindingen en infrastructuur van en naar Szederkény zijn ook goed. Vergeet ook het wijngebied niet gelegen in een mooie heuvelachtige omgeving.

De L- boerderij is opgetrokken uit steen en is in een goede staat ( volgens Hongaarse normen) en direct bewoonbare staat en voorzien van al het moderne comfort. Het woonoppervlak is met 150 m2 lekker ruim. Er is zijn 4 ruime kamers ,hal, 2 keukens,badkamer met toilet. Op het zeer praktische perceel van 500 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een ruimte welke gebruikt kan worden als garage.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een verwarming op gas. Internet en tv zijn mogelijk.

Ruime boerderij  gelegen in een welvarende voorstad en centraal tussen Pécs en Mohács! Ideaal voor mensen die graag ruim en centraal willen wonen maar geen grote tuin willen.

 

Prijs :  13.650.000 HUF K.K. ( ongeveer € 42.000,- ) Kosten koper.
Szederkény is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Szederkény telt 1859 inwoners (2006).( -899-159)