Details
  • Woning ID: 38683
  • Woonoppervlakte van 174 m2
  • Perceeloppervlakte van 3064 m2
  • 3 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Ruime te renoveren boerderij!

Nabij de historische stad Mohács ( 15 km en 10 minuten) en op korte afstand van de bekende Hongaarse wijngebieden ligt het dorp Székelyszabar. Hier zijn nog de benodigde voorzieningen aanwezig zoals een buurtwinkel,supermarkt,kroeg en een postkantoor. Zoals aangegeven is Mohács ( 25.000 inwoners) in 10 minuten te bereiken en de prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken per auto. De omgeving is ideaal voor mensen die van wandelen,fietsen houden. De omgeving is heuvelachtig en met veel natuur omgeven. Centraal gelegen ook ten opzichte van de snelweg M6 naar Boedapest.

De typisch Hongaarse boerderij is in een redelijke staat en kan zeer zeker een forse modernisatie/renovatie gebruiken maar de meeste voorzieningen zijn wel reeds voorhanden. Het woonoppervlak is maar liefst 174 m2 en er zijn 4 kamers,keuken,gesloten galerij en een badkamer met toilet. De boerderij is wel gewoon bewoonbaar!
Op het ruime perceel van 3064 m2 staan diverse zeer bruikbare bijgebouwen waaronder een zomerkeuken,stal en 2 garages en 2 pershuizen. Een gedeelte van het perceel is agrarische grond en derhalve zeer geschikt om zelfvoorzienend te leven of voor het houden van dieren.

Water,elektra en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een degelijke,ruime boerderij met redelijk wat werk maar daar is de prijs ook na!

 

Prijs : 4.800.000 HUF K.K. ( ongeveer € 14.500.-) Kosten Koper.
Székelyszabar is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Székelyszabar telt 644 inwoners. Wikipedia (899-161)