Details
  • Woning ID: 38889
  • Woonoppervlakte van 29 m2
  • Perceeloppervlakte van 1363 m2
Beschrijving

Leuk goedkoop wijnhuis midden in het wijngebied!

 

Nabij Szigetvár ( 2 km ) ligt het kleine dorp Zsibót ( wijngebied) waar nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zijn zoals een kleine buurtwinkel maar men is binnen 5 minuten in de leuke plaats Szigetvár waar alle inkoopmogelijkheden zijn en ook alle voorzieningen die men nodig heeft en vergeet het bekende thermaal bad niet! Kaposvár en Pécs zijn ook maar 30 km en binnen 40 minuten te bereiken.  De Kroatische grens is binnen een straal van 35 km.

Het, goed bereikbare, wijnhuis is in een redelijk/goede staat en ook direct te gebruiken als vakantiehuis. Het woonoppervlak is 29 m2 en er is een ruimte welke man nog vrij kan indelen. Op het perceel van 1366 m2 staat nog een goed bruikbaar bijgebouw.

Elektra is in het wijnhuis en water is aanwezig op het perceel en kan worden doorgetrokken naar het wijnhuis. Er is  geen afwatering aanwezig . Als verwarming is er een houtkachel. Internet en Tv mogelijk.

Gewoon een leuk wijn/vakantiehuis voor een nog leukere prijs! Ideaal om meer te beginnen of te verhuren als vakantiewoning.

 

Prijs: 2.200.000 HUF K.K. ( ongeveer € 6.500,-) Kosten Koper.
Zsibót is een Zuid-Hongaars dorpje dat behoort tot de gemeente Szigetvár, in het westen van het comitaat Baranya. Het dorp, dat ongeveer 250 inwoners telt, ligt op circa twee kilometer van de stad Szigetvár. ( 5200)