Details
  • Woning ID: 39600
  • Woonoppervlakte van 31 m2
  • Perceeloppervlakte van 4485 m2
  • 1 aantal slaapkamers
Beschrijving

Leuk weekend / vakantiehuis!

 

Nabij Szigetvár ( 2 km ) ligt het kleine dorp Zsibót ( wijngebied) waar nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zijn zoals een kleine buurtwinkel maar men is binnen 5 minuten in de leuke plaats Szigetvár waar alle inkoopmogelijkheden zijn en ook alle voorzieningen die men nodig heeft en vergeet het bekende thermaal bad niet! Kaposvár en Pécs zijn ook maar 30 km en binnen 40 minuten te bereiken.  De Kroatische grens is binnen een straal van 35 km.

Het wijnhuis/vakantiehuis is in een goede en direct bruikbare staat en tevens redelijk/goed bereikbaar wat in het wijngebied zeer belangrijk is!

Het woonoppervlak is 31 m2 en er zijn 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een persruimte en een keuken. Op de 1e verdieping , met balkon, is er een ruime slaapkamer die best in 2 slaapkamers kan worden ingedeeld. Er is geen badkamer en of toilet aanwezig dus deze zal nog moeten worden gerealiseerd en uiteraard dient er dan ook een septic tank te komen voor de afvoer. Het uitzicht en de omgeving is erg mooi....en doordat het perceel maar liefst 4487 m2 is heeft men ook veel privacy. Op het perceel staan fruitbomen en uiteraard wijnranken.

Leuk vakantiehuis om mee te beginnen en ook nog eens in een zeer goede staat en voor een mooie prijs!

Elektra is aanwezig maar er is geen afwatering/afvoer. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en Tv mogelijk.

 

Prijs : 3.200.000 HUF K.K. ( ongeveer € 9.500,-) Kosten Koper
Zsibót is een Zuid-Hongaars dorpje dat behoort tot de gemeente Szigetvár, in het westen van het comitaat Baranya. Het dorp, dat ongeveer 250 inwoners telt, ligt op circa twee kilometer van de stad Szigetvár. ( 5201)