Details
  • Woning ID: 9499

  • Woonoppervlakte van 237 m2

  • Perceeloppervlakte van 1453 m2

  • 6 aantal slaapkamers

  • 2 aantal badkamers

Beschrijving

Zeer ruime woning midden in Szigetvár!

Deze woning staat in Szigetvár en kan en als groot en ruim bestempeld worden en is in zeer goede staat en van alle gemakken voorzien. Je hebt ook alle voordelen van het stadse leven en er is genoeg te winkelen. Pécs is met 35 km ook makkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Thermaalbaden en veel culturele bezienswaardigheden zijn binnen handbereik.

Extra interessant is het feit dat dit object zich heel goed leent voor een woon en werk situatie. Er is namelijk een extra grote ruimte ( ongeveer 460 m2 !! ) welke geschikt is voor industriële en of andere zakelijke activiteiten ( ook toegestaan gelet op reeds afgegeven bestemming. ) Door de centrale ligging van Szigetvár ook zakelijk zeer interessant.

De woning zelf heeft een woonoppervlakte van maar liefs 237 m2 verdeeld over meerdere verdiepingen en is door de indeling ook nog een geschikt voor dubbele bewoning.

Er zijn 5 slaapkamers,2 woonkamers,2 badkamers met toilet en 2 keukens, 1 bijkeuken en nog 1 kamer……dus in totaal 13! kamers en ook nog eens 2 hallen en overal zijn er twee van…..vandaar dat dubbele bewoning goed mogelijk is. De prachtige ingang met de marmeren bogengalerie en het mooie terras en balkon maken het plaatje compleet.

Het perceel is met 1453 m2 lekker groot en er is nog genoeg ruimte over voor een ruime tuin.

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een Centrale Verwarming op gas en op hout gestookt. Er is een gescheiden verwarming.

Een zeer goede investering en een zeer goede kans en dat tegen een goede prijs!

Prijs : 22.975.000 HUF K.K. ( ongeveer € 76.585,-) Kosten Koper.

Szigetvár is een plaats in Zuid-Hongarije in het comitaat Baranya en heeft 10.900 inwoners ( 2009)