Details
  • Woning ID: 19640
  • Woonoppervlakte van 105 m2
  • Perceeloppervlakte van 2020 m2
  • 3 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Degelijke woning met een panoramisch uitzicht!

Nabij Szigetvár ( 10 minuten en 9 km ) ligt het kleine en gezellige en goed verzorgde dorp Szulimán. Hier zijn nog enkele minimale basisvoorzieningen aanwezig maar Szigetvár is in 10 minuten te bereiken en daar is de Aldi,Penny en de Lidl. Lekker centraal dus...de vrijheid van een dorp en het comfort binnen handbereik. Zelfs de prachtige stad Pécs is binnen 50 minuten( 40 km ) te bereiken.

De woning is opgetrokken uit steen en heeft een grondige opknapbeurt en modernisatie nodig maar alle voorzieningen zijn wel reeds voorhanden. Het woonoppervlak is 105 m2 en er zijn 4 kamers en een badkamer met toilet. De huidige eigenaar is begonnen met de keuken maar deze is verre van af en dit is voor de nieuwe eigenaar. Weliswaar verouderd maar bruikbaar! Het geheel staat op een perceel van maar 2020 m2. Rust en vrijheid gegarandeerd. De woning is,wanneer men niet te veeleisend is, wel direct bewoonbaar. De woning is wat hoger gelegen wat er voor zorgt dat men een panoramisch uitzicht heeft over de heuvels en weilanden! Iets wat men bij dit soort woningen niet vaak ziet is het feit dat er 2 verdiepingen zijn.

Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming dienen typisch kachels gestookt op kolen.

Een woning met wat werk maar met een prachtig uitzicht.

 

 

Szulimán is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Szulimán telt 250 inwoners (2010).( 5097)