Details
  • Woning ID: 28965
  • Woonoppervlakte van 122 m2
  • Perceeloppervlakte van 3526 m2
  • 3 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Gerenoveerde woning met grote stal!

<<< Scherpe prijs ! >>>

Nabij Szigetvár ( 10 minuten en 9 km ) ligt het kleine en gezellige en goed verzorgde dorp Szulimán. Hier zijn nog enkele minimale basisvoorzieningen aanwezig maar geen nood want de stad Szigetvár is in 10 minuten te bereiken en daar is de Aldi,Penny en de Lidl. Lekker centraal dus…de vrijheid van een dorp en het comfort binnen handbereik. Zelfs de prachtige stad Pécs is binnen 50 minuten(40 km ) te bereiken. In de nabije omgeving zijn diverse thermaalbaden te vinden.

Ruime gerenoveerde en uit steen opgetrokken woning, gelegen in een rustige straat aan de rand van het vriendelijke dorp Szulimán. De woning is in een goede en direct bewoonbare staat. Het dak en de typisch Hongaarse tegelkachel is enkele jaren geleden volledig vernieuwd. Een likje verf of een nieuw behang en klaar is kees!

Gelegen midden in het dorp nabij de kerk, uitkijkend over een plantsoen, aan de achterzijde volledig vrij uitzicht. Ruim perceel van ongeveer 3526 m2, zeer diep, vanuit hier loopt men zo de vrije natuur in.

Mooi breed perceel met diverse bijgebouwen waaronder een ruime en in goede staat verkerende stal/schuur en zelfs 2 wijnkelders!

Het woonoppervlak van de woning is 122 m2 en er is een ruime hal en een woonkamer en 3 slaapkamers,keuken( keuken is niet meer aanwezig),provisiekamer en een badkamer met een separaat toilet.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op hout en een typisch Hongaarse tegelkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een mooie instap klare woning,voor een scherpe prijs, op een mooie locatie in een gezellig en net en centraal gelegen dorp. De woning is inmiddels meteen beschikbaar en wordt leeg opgeleverd!

 

Szulimán is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Szulimán telt 250 inwoners (2010). 5166