Details
  • Woning ID: 8702
  • Woonoppervlakte van 102 m2
  • Perceeloppervlakte van 1843 m2
  • 4 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Degelijke stenen woning met wat werk!

In de mooie provincie Tolna staat in een natuurlijke omgeving deze ruime woning met wat werk. Het dorp Támasi ( 8500 inwoners) is een middelgroot dorp met alle voorzieningen welke nodig zijn voor alle dagelijkse beslommeringen. Enkele supermarkten,slager,baker,bloemenwinkel,postkantoor en een bank. En nog veel meer.....Je hoeft het dorp niet uit!

Támasi ligt maar 35 km van het Balaton ( ongeveer 45 minuten rijden ) en wil je graag een dagje Boedapest...geen probleem want Boedapest ligt op 140 km en je zit zo op de autosnelweg.

De woning is opgetrokken uit gemengd materiaal, baksteen en steen en heeft een woonoppervlakte van 102 m2 en staat op een perceel van 1843 m2. De woning heeft wel betere tijden gekend maar de basis is solide en goed. Er moet veelal cosmetisch wat aan gedaan worden zoals verven of behangen en een algehele modernisatie is wel wenselijk. De woning is wel al voorzien van alle moderne gemakken zoals een gasaansluiting en riolering.

Er zijn 4 kamers variërend van 21 m2 tot 16 m2. Er is ook nog een keuken van 16 m2 en een provisiekamer van 9 m2. Een badkamer en toilet zijn ook aanwezig. De normaal open galerij is in dit geval gesloten en levert ook nog extra ruimte op en kan als een soort van zomerkeuken dienen. Er zijn ook nog enkele bijgebouwen op het perceel aanwezig en er zijn ook nog 2 garages met een loop put. Dus er is ruimte genoeg......maar men moet wel eerst even de handen uit de mouwen steken...

Elektra,gas en water zijn in de woning aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een Centrale Verwarming gestookt op hout maar kan omgezet worden op gas.

 

 

Ik moet hierbij aangeven dat over deze prijs in overleg met de eigenaar wel gesproken kan worden...