Details
  • Woning ID: 19735
  • Woonoppervlakte van 100 m2
  • Perceeloppervlakte van 2000 m2
  • 2 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Leuke en degelijke (vakantie)woning nabij het Balatonmeer!

Nabij het Balatonmeer ( 16 Km ) ligt het dorp Táska waar men nog enkele basisvoorzieningen kunt vinden maar grotere plaatsen zijn op korte afstand. Het dorp geeft een verzorgde indruk....leuke woning en een leuk dorp. Balatonfenyves ( 1885 inwoners ) ligt vlak aan het Balatonmeer en is binnen 10 minuten te bereiken. De ligging is dus ideaal zowel voor vakantiewoning dan wel permanente bewoning!

De kwadraatwoning ,opgetrokken uit steen en ietwat leem, heeft een woonoppervlakte van 100 m2 en er zijn 3 kamers, een hal,een sere,,een keuken en een badkamer met toilet. Het geheel is in direct bewoonbare staat maar kan uiteraard wel een modernisatie gebruiken. In dit geval komt men met een flinke poetsbeurt en een likje verf al een heel eind. De muren,fundering en het dak zijn in een goede staat. Je komt niet snel een woning als deze tegen en ook nog in een goed staat.

Op het perceel van ongeveer 2300 m2 staan uiteraard nog enkele bijgebouwen  en op het perceel staan veel fruitbomen. Het perceel is breed en niet zo diep. Er is een eigen ingang voor de auto en men kan zo in de garage.Door de centrale ligging ten opzichte van het Balatonmeer is de woning ook geschikt voor de verhuur als vakantiewoning. De weg naar het Balatonmeer is gewoon goed en er is ook regelmatig openbaar vervoer.

Electra ( inclusief krachtstroom ) en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Er is reeds een gasaansluiting op het perceel en deze kan worden aangesloten.  internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ideaal om mee te starten en dat voor een heel goede prijs!

 

Táska is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Táska telt 488 inwoners (2001).(7035)