Details
  • Woning ID: 29822

  • Woonoppervlakte van 110 m2

  • Perceeloppervlakte van 2107 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 2 aantal badkamers

Beschrijving

Gerenoveerde ruime boerderij!

 

Op ongeveer 29 km van het Balatonmeer ligt het dorp Tengőd. Hier zijn nog diverse basisvoorzieningen voorhanden zoals een buurtwinkel,kroeg en een kleine supermarkt. Het openbaar vervoer van en naar Tengőd is goed. In de nabije omgeving,ongeveer 10 minuten, ligt o.a ook de de grote plaats Tab ( ongeveer 5500 inwoners ) waar men naar hartenlust kan shoppen. Het dorp zelf is een meer dan gemiddeld welvarend dorp en dat ziet men duidelijk terug in de algemene nette en verzorgde staat van het dorp. De omgeving is een combinatie van vlak en ietwat heuvelachtig maar vooral veel ruimte en vrijheid met veel laagvlaktes. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden voorhanden en in een straal van 10 km zijn er ook diverse toeristische activiteiten zoals campings,B&B enzovoort.

Deze gerenoveerde boerderij,gebouwd in 1952, is gelegen in een nette straat en is direct bewoonbaar. Het woonoppervlak is ongeveer 110 m2 en er zijn 3 kamers een ruime badkamer met toilet en een 2e douche met toilet is gelegen in de bijkeuken.

Op het ietwat glooiend perceel van 2107 m2 staan nog enkele (niet gerenoveerde) bijgebouwen waaronder een garage.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is CV op gas mogelijk en via houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk!

Ruime,nette en zo goed als instap klare boerderij in een net dorp en nabij het Balatonmeer!

LET OP: de woning wordt verkocht inclusief de inboedel!

 

Prijs : 12.850.000 HUF K.K ( ongeveer € 39.500,-) Kosten koper.

 

Tengőd is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Tengőd telt 588 inwoners (2001). ( 799-21)