Details
  • Woning ID: 32518
  • Woonoppervlakte van 100 m2
  • Perceeloppervlakte van 1382 m2
  • 3 aantal slaapkamers
  • 2 aantal badkamers
Beschrijving

<<<<< EENMALIGE PRIJSAANPASSING >>>>>

 

Leuke gerenoveerde boerderij!

In een mooie natuurlijk omgeving ligt het middelgrote dorp Tevel ( comitaat Tolna). In het dorp zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals supermarkten en buurtwinkels een postkantoor,bank,eet en drinkgelegenheden,school,apotheek,dokter en niet te vergeten.... een fatsoenlijke busverbinding. De welvarende stad Bonyhád is binnen 15 minuten te bereiken en daar kan men naar hartenlust winkelen,

Leuke comfortabele, volledig gerenoveerde traditionele Hongaarse woning te koop met een diepe tuin en alles gelijkvloers, gelegen in het zeer geliefde dorp Tevel. De woning is volledig heringericht en verbouwd en aangesloten op alle nutsvoorzieningen. Het woonoppervlak is 100 m2 en de indeling is als volgt: veranda, entree, hal, 2 slaapkamers aan de voorzijde, badkamer, separaat toilet, ruime eetkeuken, woon-/slaapkamer aan de achterzijde, van waaruit toegang tot 2e badkamer en berging. Aan de achterzijde aangebouwde ruime schuur met stal en garage, eventueel verder bij de woning te trekken. De inrichting is compleet en het meubilair is nog maar enkele jaren oud. Dit is eventueel ter overname, in nader overleg met de verkoper.

De woning is gelegen op een groen en diep perceel van 1382 m2  met binnenplaats, terras, gazon en achter en iets hoger een boomgaard en akker. Van hieruit heeft men een vrij uitzicht over het dorp en de omliggende heuvels. De woning is gelegen aan een soort parallelweg van de doorgaande weg in Tevel.

Leuke en instap klare boerderij centraal gelegen ten opzicht van de grote stad.

 

Prijs : 11.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 38.350,-) Kosten Koper.

Prijs : 11.200.000 HUF K.K. ( ongeveer € 34.500,-) Kosten Koper.

 

 

Tevel is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Tevel telt 1706 inwoners (2001). 799-35