Details
  • Woning ID: 37492
  • Woonoppervlakte van 90 m2
  • Perceeloppervlakte van 5050 m2
  • 3 aantal slaapkamers
  • 2 aantal badkamers
Beschrijving

Mooie gerenoveerde boerderij met gastenverblijf!

In een mooie natuurlijk omgeving ligt het middelgrote dorp Tevel ( comitaat Tolna). In het dorp zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals supermarkten en buurtwinkels een postkantoor,bank,eet en drinkgelegenheden,school,apotheek,dokter en niet te vergeten.... een fatsoenlijke busverbinding. De welvarende stad Bonyhád is binnen 15 minuten te bereiken en daar kan men naar hartenlust winkelen,

De boerderij is gelegen in een rustige omgeving en heeft een mooi vrij uitzicht aan de achterzijde. In de afgelopen jaren is de boerderij met smaak gerenoveerd en direct instapklaar. Het woonoppervlak is ongeveer 90 m2 en er is een hal,ruime leefkeuken,woonkamer,2 slaapkamers, separaat toilet en een badkamer. Er is ook nog een klein gastenverblijf. Hier moet nog wat aan afwerking gedaan worden.

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er nu een houtkachel en een airco maar de gasaansluiting ligt reeds op het perceel en er kan makkelijk een CV op gas worden aangesloten. Er is ook een eigen watervoorziening/waterput. Snel internet en tv aansluiting zijn uiteraard mogelijk. Op het , ietwat glooiend, perceel van 5050 m2 staat vele fruitbomen. Op het ruime terras is het heerlijk vertoeven onder het genot van een Hongaars wijntje.

Best ruime boerderij welke geschikt is voor permanente bewoning als ook voor vakantiewoning en dat in een levendig dorp! Heerlijk zorgeloos wonen!

 

Prijs : 16.950.000 HUF K.K. ( ongeveer € 48.500,-) Kosten koper.
Tevel is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Tevel telt 1706 inwoners (2001).

Het dorp is langwerpig en concentreert zich langs de doorgaande weg. Centraal gelegen in het dorp bevindt zich een gratis beschikbare natuurlijke waterbron waar de lokale bevolking veelvuldig gebruik van maakt door er flessen en jerrycans te vullen. Overdag is dit dan ook één van de drukste plaatsen in het dorp. ( 799-163)