Details
  • Woning ID: 37591
  • Woonoppervlakte van 130 m2
  • Perceeloppervlakte van 3878 m2
  • 2 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Nette klassiek boerderij !

In een mooie natuurlijk omgeving ligt het middelgrote dorp Tevel ( comitaat Tolna). In het dorp zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals supermarkten en buurtwinkels een postkantoor,bank,eet en drinkgelegenheden,school,apotheek,dokter en niet te vergeten.... een fatsoenlijke busverbinding. De welvarende stad Bonyhád is binnen 15 minuten te bereiken en daar kan men naar hartenlust winkelen,

De boerderij is gelegen in een rustige omgeving en in redelijk/goede staat en zeer zeker meteen bewoonbaar maar een modernisatie kan geen kwaad. Het woonoppervlak is ongeveer 130 m2 en er is een hal,ruime leefkeuken,woonkamer,2 slaapkamers, separaat toilet en een badkamer.

Elektra,water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er nu een CV op gas . Er is ook een eigen watervoorziening/waterput. Snel internet en tv aansluiting zijn uiteraard mogelijk. Op het , ietwat glooiend, perceel ( 3 separate percelen) van 3878 m2 staat vele fruitbomen en uiteraard de bekende bruikbare bijgebouwen. Op het ruime terras is het heerlijk vertoeven onder het genot van een Hongaars wijntje.

Ruime typisch klassieke boerderij welke geschikt is voor permanente bewoning als ook voor vakantiewoning en dat in een levendig dorp!

 

Prijs : 9.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 29.300,-) Kosten koper.
Tevel is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Tolna. Tevel telt 1706 inwoners (2001).

Het dorp is langwerpig en concentreert zich langs de doorgaande weg. Centraal gelegen in het dorp bevindt zich een gratis beschikbare natuurlijke waterbron waar de lokale bevolking veelvuldig gebruik van maakt door er flessen en jerrycans te vullen. Overdag is dit dan ook één van de drukste plaatsen in het dorp. ( 799-162)