Details
  • Woning ID: 22978

  • Woonoppervlakte van 150 m2

  • Perceeloppervlakte van 4729 m2

  • 4 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Zeer ruime en degelijke woning!

In het noordelijke gedeelte van Baranya en nabij de grotere plaats Sásd ligt het kleine dorp Tormás. Kenmerkend is toch wel de mooie,weidse en heuvelachtige omgeving met mooie uitzichten. De regio bestaat uit vele kleine dorpjes met de authentieke Hongaarse sfeer. Geïsoleerd?......nee hoor! De verbindingen zijn goed en er is in de omgeving veel te doen. De grote plaats Sásd ( 11 km ) is binnen 15 minuten te bereiken. Kaposvár en Pécs zijn beiden binnen 45 minuten te bereiken. Er zijn ook regelmatige busverbindingen van en naar de bovengenoemde steden! Tormás is een wat langgerekt dorp waar nog enkele basisvoorzieningen voorhanden zijn waaronder een buurtwinkel.

De zeer ruime en praktisch ingedeelde woning is gelegen midden in het"centrum" van het dorp en de buurtwinkel ligt aan de overkant van de straat....dus ideaal! Het woonoppervlak is ongeveer 150 m2 en er is een hal/serre ( 3 m2 ),ruime tussenkamer ( 20 m2 ) slaapkamer van 25 m2,25 m2 en 18 m2 ,keuken met eetkamer ( 10 m2 ) , een ruime extra living ( 20 m2 ),badkamer met toilet ( 6 m2 ) en diverse extra kleine kamers met een totaal van 28 m2. De kamers hebben hoge plafonds waardoor er een nog ruimtelijker gevoel ontstaat. Vanuit de kleine overloop bij de badkamer heeft men een doorgang naar een dakterras ( 15 m2 ) met een mooi uitzicht over het heuvelachtige gebied. De woning heeft een ruime wijnkelder van 21 m2 , garage van 22 m2 en een ruimte waar de ketel staat van 15 m2.

Op het perceel van 4729 m2 stond nog een extra gebouw en dat heeft men inmiddels afgebroken met als gevolg dat men een nog beter en mooier,vrij uitzicht heeft aan de achterzijde over het glooiende landschap. LET OP: de stenen en het hout,afval van het afgebroken gebouw zal worden verwijderd door de eigenaar zodat alles netjes zal zijn.

De woning is in een redelijk tot goede staat ( volgens Hongaarse normen ) maar kan uiteraard wel een modernisatie gebruiken. Er zal wel een nieuwe keuken moeten worden geplaatst want de huidige is wel erg "basic" De buitenmuren zijn opgetrokken uit steen en de fundering is van beton. De dikke ( 60 cm ) binnenmuren zijn opgetrokken uit leem. Het geheel is na een verf en stukwerk weer helemaal bij de tijd. Al het moderne comfort is voorhanden.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een soort van septic tank. Als verwarming is er een CV gestookt op hout. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Gas en riool is niet aanwezig in het dorp.

U zoekt een heel ruime en degelijk woning en dat in een prachtige omgeving en in een echt typisch Hongaars dorp en dat met niet teveel werk.......dan kan dit uw ideale woning zijn!

 

Prijs : 12.750.000 HUF K.K. ( ongeveer € 42.500,- ) Kosten Koper.

                              Nieuwe prijs:

Prijs : 10.000.000 HUF K.K. ( ongeveer € 31.500,-) Kosten Koper.

 

Tormás is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Tormás telt 344 inwoners (2001).( 753E)