Details
  • Woning ID: 8692
  • Woonoppervlakte van 110 m2
  • Perceeloppervlakte van 2116 m2
  • 4 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving
Ruime stenen woning met 4 slaapkamers!
Nabij het thermaalbad in Igal ligt deze ruime en volledig uit steen opgetrokken woning welke ook nog eens in goede staat verkeerd. Het dorp Törökkoppány is niet zo groot maar wel van alle voorzieningen voorzien zoals een klein supermarkt(je) een café en een kleine bakkerij. Wil je lekker genieten van een bekend Hongaarse thermaalbad dan is het thermaalbad van Igal maar 17 km ver eb je bent er binnen 25 minuten. Igal is een middelgroot dorp met veel kleine winkeltjes en veel fiets en wandelroutes. De omgeving is weids en met natuur omgeven. De woning ligt in een verzorgde straat.
De woning is met een woonoppervlakte van 110 m2 lekker groot. Er zijn 6 kamers ( 4 slaapkamers ! )en een badkamer met toilet. Een voorraadkamer ontbreekt ook niet dus opbergruimte is er genoeg. Door de indeling leent de woning zich goed voor permanente bewoning. Er is ook een overdekt terras waaronder je heerlijk van een Hongaars wijntje kunt genieten.
De muren en het dak zijn in goede staat alleen zal er nog een goot geplaatst moeten worden. Er zijn overal rolluiken geplaatst
Het perceel is 2116 m2 groot en volledig omheind. Geef de muren een nieuw kleurtje en alles ziet er al anders uit.
Elektra en water zijn in de woning aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. De gasleiding en riolering ligt voor in de straat en kan gemakkelijk worden aangesloten. Als verwarming is er een Centrale Verwarming gestookt op hout.

Prijs : 7.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 26.335,-) Kosten Koper.

Törökkoppány is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Törökkoppány telt 491 inwoners. Wikipedia