Details
  • Woning ID: 33692

  • Woonoppervlakte van 72 m2

  • Perceeloppervlakte van 1461 m2

  • 2 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Klassieke Hongaarse boerderij met werk!

 

Diep in het zuiden van Baranya en nabij Mohács ligt de middelgrote plaats Töttös. In het dorp zijn nog de basisvoorzieningen aanwezig zoals een supermarkt,buurtwinkel,gemeenschapshuis en een postkantoor. De Donau en de grens naar Kroatië liggen op een korte afstand van ongeveer 15 minuten. De omgeving is vlak en met veel natuur omgeven. In de regio zijn ook diverse bekende wijngebieden. Geschikt voor fiets en wandelroutes.

De welvarende plaats Bóly ligt op een kleine 20 minuten per auto en de M6 naar Boedapest is ook niet ver en is ook goed te bereiken via de provinciale weg.

De klassieke Hongaarse boerderij,opgetrokken uit steen, is in een redelijke staat ( volgens Hongaarse normen) maar kan wel een forse modernisatie gebruiken....maar alle voorzieningen betreffende het moderne comfort zijn wel reeds voorhanden.Men kan er wel direct wonen mits men niet al te veeleisend is! Het woonoppervlak is 72 m2. Er is een keuken,3 kamers en een badkamer met toilet. Op het perceel van 1461 m2 staan nog enkele bijgebouwen.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectroren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Leuke boerderij om mee te beginnen gelegen in een leuk dorp mits men niet te veeleisend is!

 

Prijs : 4.400.000 HUF K.K. ( ongeveer € 13.995,-) Kosten Koper.

 

 

Töttös is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Töttös telt 618 inwoners (2001).(899-114)