Details
  • Woning ID: 32087
  • Woonoppervlakte van 128 m2
  • Perceeloppervlakte van 7599 m2
  • 2 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Gerenoveerde woning gelegen op een groot perceel!

Diep in het zuiden van het comitaat Somogy en nabij de Drava rivier ligt het kleine dorp Tótújfalu waar men nog enkele basisvoorzieningen kan vinden maar de grotere plaats Barcs is binnen 30 minuten( 22 km ) te bereiken. Hier zijn alle voorzieningen zoals supermarkten,winkels,postkantoor,banken enz.... De Thermaalbaden van Szigetvár en Sellye zijn binnen 30 minuten te bereiken.

De omgeving is werkelijk met veel natuur omgeven en de ligging is heerlijk rustig maar het "centrum" van het dorp is op loopafstand. De woning is geheel gerenoveerd en is in een goede en direct bewoonbare staat. Men kan zelfs zeggen dat het geheel naar West Europese normen is gerenoveerd en dat ziet men in deze regio niet zo veel. Het is een ruime woning met een woonoppervlak van 128 m2 en er is een hal,woonkamer,keuken,badkamer,toilet,provisiekamer en 2 slaapkamers. Men kan uiteraard de indeling "waar/wat" is uiteraard nog veranderen naar eigen smaak. Op het dubbele en ruime perceel van 7599 m2 staan ook nog diverse bruikbare bijgebouwen.

 

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV gestook op hout. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Airco is ook aanwezig.

Het komt niet vaak voor dat men zo een woning kan kopen voor zo een top prijs! Instap klaar en compleet volgens West-Europese maatstaven!

 

Prijs : 13.950.000 HUF K.K. ( ongeveer € 44.250,-) Kosten Koper.
Nieuwe prijs:

Prijs : 12.600.000 HUF K.K. ( ongeveer € 36.750,-) Kosten Koper.

 

Tótújfalu is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Tótújfalu telt 247 inwoners (2001).(5181)