Details
  • Woning ID: 39768
  • Woonoppervlakte van 155 m2
  • Perceeloppervlakte van 2040 m2
  • 4 aantal slaapkamers
  • 2 aantal badkamers
Beschrijving

Ruime moderne woning nabij Mohács!

Nabij de Kroatisch grens en centraal gelegen tussen Mohács en Pécs ligt het kleine dorp Udvar. Hier zijn nog diverse basisvoorzieningen te vinden maar door de goede ligging is de grote plaats Mohács maar 12 minuten rijden ( 11 km ) en de prachtige stad Pécs is met 30 minuten te bereiken ( 55 km ) doordat men een goede aansluiting heeft op de provinciale weg richting de stad. De omgeving kenmerkt zich duidelijk door de weidsheid en het vergezicht. De grensovergang van/naar Kroatië is aan het einde van het dorp zodat men ook makkelijk naar Kroatië kan gaan.

Deze ruime woning, opgetrokken uit steen en gebouwd in 2002 , is in een goede en direct bewoonbare staat en voldoet ook aan de huidige West Europese normen. Het woonoppervlak is 155 m2 en deze zijn verdeeld over 2 verdiepingen.

Begane grond: hal, woonkamer, keuken , bijkeuken, badkamer, 2 toiletten, 2 slaapkamers en een studie/hobbykamer.
1e verdieping: 2 slaapkamers en een badkamer.
Het geheel staat op een netjes onderhouden perceel van 2040 m2 met een vrij uitzicht aan de achterzijde. Er is een dubbele garage en een eigen waterput en uiteraard ontbreekt airco in de woning ook niet!

Elektra water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Ruime en in goede staat verkerende woning nabij Mohács voor een scherpe prijs!

 

Prijs : 18.800.000 HUF K.K. ( ongeveer € 54.500,-) Kosten Koper.
Udvar is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Udvar telt 181 inwoners (2001).( 899-183)