Details
  • Woning ID: 8833
  • Woonoppervlakte van 96 m2
  • Perceeloppervlakte van 3227 m2
  • 2 aantal slaapkamers
  • 1 aantal badkamers
Beschrijving

Een degelijke woning met een aparte vormgeving.

In het uiterste zuiden van het comitaat Barany ligt het plaatsje Zádor nabij de Dráva rivier en in het midden tussen Szigetvár en Barcs. De omgeving is omgeven door veel natuur en rust is zo een beetje gegarandeerd. Het dorp zelf is een redelijk welvarend dorp en ziet er verzorgd uit. De basisvoorzieningen zijn aanwezig maar voor de grotere inkopen bent u snel in Szigetvár ( 35 minuten rijden en 20 km ) en Barcs ( 25 minuten rijden en 20 km )

Aan het einde van een straat en grenzend aan de weilanden is deze interessante woning gelegen, de woning is opgetrokken uit steen en heeft een,voor Hongaarse normen, aparte bouw met zijn vele rondingen. Het vloeroppervlak is 96 m2 en er zijn 3 kamers en een badkamer met toilet. De vloer is van beton en er ligt een combinatie van parket en tegels. Alles is in een redelijk tot goede staat maar de woning staat wel al enige tijd leeg en dat merk je. Let op: de woning wordt wel nog gewoon goed onderhouden! De woning is droog.

Het perceel is 3227 m2 en er is de mogelijkheid om extra grond bij te kopen. Er zijn naast de normale bijgebouwen ook nog twee garages. Als extra heb je ook nog het mooie smeedijzeren hekwerk wat goed past bij de algemene uitstraling van de woning.

Een modernisatie hoedt alleen maar cosmetisch te zijn want verder zijn alle voorzieningen aanwezig.

Elektra en water zijn in de woning aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming dienen houtkachels.

 

Prijs : 3.900.000 HUF K.K. ( ongeveer € 12.995,-) Kosten Koper.

 

Zádor is een plaats (község) en gemeente in het Hongaarse comitaat Baranya. Zádor telt 394 inwoners (2001).