Details
  • Woning ID: 25435

  • Woonoppervlakte van 44 m2

  • Perceeloppervlakte van 1305 m2

  • 1 aantal slaapkamers

  • 1 aantal badkamers

Beschrijving

Goed bereikbaar wijnhuis met wijngaard!

Nabij Szigetvár ( 2 km ) ligt het kleine dorp Zsibót waar nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zijn zoals een kleine buurtwinkel maar men is binnen 5 minuten in de leuke plaats Szigetvár waar alle inkoopmogelijkheden zijn en ook alle voorzieningen die men nodig heeft en vergeet het bekende thermaal bad niet!. Kaposvár en Pécs zijn ook maar 30 km en binnen 40 minuten te bereiken.  De Kroatische grens is binnen een straal van 35 km.

De woning,welke opgetrokken is uit steen, is in een goede staat en voorzien van al het moderne gemak.. Het woonoppervlak is 44 m2 en er is 1 slaapkamer slaapkamer/woonkamer een keuken en een badkamer met toilet. Op het perceel van 1305 m2 zijn ook nog enkele bijgebouwen inclusief een wijnkelder en pershuis. Al het moderne comfort is aanwezig en het geheel is in een direct bewoonbare staat!

Dit wijnhuis is gelegen aan een goed bereikbare geasfalteerde weg en heeft ook een eigen adres.

Elektra en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een typisch Hongaarse tegelkachel. Internet en Tv mogelijk.

Leuke woning om lange vakanties in door te brengen!

 

Prijs: 4.650.000 HUF K.K. ( ongeveer € 14.995,-) Kosten Koper.

 

Zsibót is een Zuid-Hongaars dorpje dat behoort tot de gemeente Szigetvár, in het westen van het comitaat Baranya. Het dorp, dat ongeveer 250 inwoners telt, ligt op circa twee kilometer van de stad Szigetvár.( 5136)